• Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Profesí kuchař, srdcem cestovatel. Za posledních několik let se mi povedlo spojit práci s koníčkem a při svých cestách po světě se snažím nakouknout pod pokličku místním kuchyním. Pracoval jsem jako šéfkuchař brněnské restaurace Klub cestovatelů, která se specializuje na libanonskou kuchyni. 
A protože chutě a vůně jsou na cestách nejsilnější zážitek, vznikl tento blog, kde Vám předávám tipy co na cestách ochutnat. 
Protože i jídlo je součástí každé kultury...
 

Posledních sedm let se také aktivně věnuji propagaci hmyzu jako potraviny. Založili jsme projekt “hmyzí kuchyně” a aby jste nemuseli létat do Asie, pořádám hmyzí ochutnávky a přednášky po celé České republice. Jsem spoluautor kuchařky "Hmyz na talíři" která vyšla v nakladatelství Jota. Už několik let se můžeme také potkat na gastrofestivalech napříč republikou.

Média, rozhovory, články....

Budeme jíst hmyz?

Toto je váš prostor. Přidejte obrázky, text a odkazy, nebo připojte data ze své kolekce.

O jídle a cestování

Toto je váš prostor. Přidejte obrázky, text a odkazy, nebo připojte data ze své kolekce.

Exotická jídla

Toto je váš prostor. Přidejte obrázky, text a odkazy, nebo připojte data ze své kolekce.

Kuchař na cestách
Radiožurnál

Poslechni si

Kuchař na cestách
Radiožurnál

Get It Here